Εξυπηρέτηση: 210 3317211 | Ωράριο 9:00 - 21:00, Δευτέρα - Σάββατο
ΕλληνικάΕλληνικά
MENU

Σχετικά με εμάς

Το ταξίδι μας στα κοσμήματα ξεκινάει από πολύ παλιά, τότε που το σκάλισμα των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στην Ελλάδα ήταν κάτι άγνωστο. Μεγαλώνοντας μέσα σε μια τέτοια οικογένεια,όπου σκαλίζονταν πέτρες για τους μεγαλύτερους οίκους κοσμημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό η συνέχεια ήταν προδιαγεγραμμένη.

Η επόμενη γενιά μπαίνοντας ενεργά στον κόσμο της τεχνολογίας και των οικονομικών, με εμπειρία στο Διεθνές Εμπόριο αλλά έχοντας ως παρακαταθήκη την βαθιά γνώση των πετρών αλλά και τον τρόπο ανάδειξης τους ξεκίνησε το δικό της ταξίδι δημιουργώντας την δική της οικογένεια, την οικογένεια της Luisant.

Στην καρδιά της Αθήνας στην Πλατεία Ψυρρή, όπου βρίσκεται ο οίκος μας, γεννιούνται οι ιδέες για τα σχέδια των κοσμημάτων μας. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, το εμπόριο και το σκάλισμα των πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων έως και την κατασκευή χρυσών κοσμημάτων υψηλής αισθητικής με διαμάντια και σκαλιστούς λίθους.

Αναλαμβάνουμε να ζωντανέψουμε όλα όσα έχετε ονειρευτεί. Μπορείτε είτε να επιλέξετε από την συλλογή των loose πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων μας είτε να μας ζητήσετε να σκαλίσουμε κατόπιν παραγγελίας κάτι που έχει φανταστεί. Μια μεγάλη συλλογή από άδετες πέτρες όπως αμέθυστος, αμερτίνες, τοπάζι, ζαφείρια,τουρμαλίνες, ροδολίτη γρανάτη σε υπέροχα χρώματα και τέλειες κοπές με καθαρότητα σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Mε έμφαση στην ποιότητα και την κομψότητα, η οικογένεια της Luisant παρακολουθεί συνεχώς τις τάσεις στην αισθητική των κοσμημάτων, στην μόδα και την τέχνη για να δημιουργήσει χρυσά κοσμήματα όπως σκουλαρίκια, μενταγιόν ή δαχτυλίδια τα οποία τονίζουν την διαφορετικότητα κάθε γυναίκας και συντροφεύουν τις πιο όμορφες στιγμές της.

Με την αμέριστη υποστήριξη των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών μας, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και θεωρούνται οι καλύτεροι στο είδος τους, έχουμε φτιάξει την δική μας οικογένεια έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε σε όλους εσάς την ανώτερη ποιότητα σε όλα μας τα κοσμήματα και τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη σας σε εμάς, σας παρέχουμε δωρεάν πιστοποιήσεις σε όλα μας τα προϊόντα από τα παγκόσμιος αναγνωρισμένα γεμολογικά ινστιτούτα IGL και GIA. Σας καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε το ταξίδι σας μαζί μας να σας φέρει μόνο φωτεινά χαμόγελα!