Έχετε δικαίωμα επιστροφής των κοσμημάτων και των πολύτιμων λίθων εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του ,μαζί με την συσκευασία του και τα συνοδευτικά έγγραφα(απόδειξη αγοράς , δελτίο αποστολής, certification). Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το κόσμημα θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@luisant.gr ή τηλεφωνικά στο 2103317211.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή ή αλλαγή του κοσμήματος σας θα πρέπει το κόσμημα να μην έχει τροποποιηθεί κατόπιν δική σας υποδείξεως (size) ή να μην έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για εσάς (ιδιωτική παραγγελία). Επίσης θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που το αποστείλαμε με άθικτη την συσκευασία του (Σακούλα, Κουτί, Συνοδευτικά Έγγραφα και Certification) και να είναι αφόρετο. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παραπάνω δεν βρίσκεται στην μορφή που το παραλάβατε τότε η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή από την εταιρεία μας.

Σε περίπτωση που πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις τότε με δικά σας έξοδα αποστολής μας αποστέλλεται το κόσμημα σας και κατόπιν ελέγχου από  ειδικό Γεμμολόγο -Αδαμαντολόγο  σας γνωστοποιούμε εάν γίνεται δεκτή η αλλαγή ή επιστροφή του κοσμήματος σας.

Εάν επιλέξετε επιστροφή των χρημάτων σας τότε αυτά θα σας επιστραφούν εντός 15 ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε να αποστείλετε με email τον αριθμό ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμό την τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου.

Εάν επιθυμείτε αλλαγή με άλλο προϊόν και πληρούνται όλες οι παραπάνω προυποθέσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3317211 ή μέσω email στο info@luisant.gr.