ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον λογαριασμό μας στην ALPHA BANK εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών από την υποβολή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά η παραγγελία σας διαγράφεται αυτόματα και θεωρείται άκυρη.

Στο καταθετήριο της τράπεζας  παρακαλούμε να αναγράφεται πλήρως το ονοματεπώνυμο σας .

Αμέσως μετά την κατάθεση και για την πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονικά το καταθετήριο στο info@luisant.gr  ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2103317211 μαζί μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 1970 0200 2008 106
ΙΒΑΝ: GR 41 01 4019 7019 700 200 200 8106
SWIFT/BIC:  GRBAGRAA
ONOMA KATOXOY: LUISANT EE

Β. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners κάρτες.

Γ. Πληρωμή με μετρητά στον διανομέα κατά την παραλαβή έως το ποσό των 500 ευρώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται από εκπροσώπους της εταιρείας μας ενώ οι παραδόσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα γίνεται με εταιρεία courier και τα κοσμήματα είναι ασφαλισμένα καθ ’όλη τη διάρκεια της παράδοσης. Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5 ευρώ έως 200 ευρώ ανα παραγγελία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha| e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού